Call Us: +357 22262277

Διακόσμηση Τούρτας Lion gravity

Διήμερο Σεμινάριο γλυπτικής τούρτας «Lion gravity» – 05 & 06/07/2017

Σεμινάριο τούρτας Lion gravity

Τετάρτη και Πέμπτη 05 & 06 Ιουλίου 2017
Διάρκεια σεμιναρίου 9 πμ έως 7 μμ και τις δύο ημέρες.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα προχωρημένου επιπέδου

Στο σεμινάριο θα διδαχθούν :

  1. Πως φτιάχνουμε την κατασκευή της εναέριας τούρτας (θα δοθεί σχεδιάγραμμα).
  2. Πως δίνουμε σχήμα στην τούρτα μας.
  3. Πως κάνουμε επικάλυψη με γκανάς.
  4. Πως καλύπτουμε με ζαχαρόπαστα την τούρτα μας.
  5. Πως κάνουμε γλυπτική πάνω στην τούρτα δίνοντας μορφή (μάτια,μύτη, στόμα κτλ.) ώστε να φαίνεται απόλυτα φυσικό το λιοντάρι.
  6. Πως βάφουμε το λιοντάρι δημιουργώντας σκιές.
  7. Πως φτιάχνουμε λουλούδια και φτερά και πως τα χρωματίζουμε χρησιμοποιώντας waffle paper.

Στο σεμινάριο δεν χρειάζεται να φέρετε κάτι μαζί σας (πχ. εργαλεία, ποδιές,  κτλ) όλα παρέχονται από εμάς, καθώς επίσης καφές, βουτήματα και ελαφρύ γεύμα.

Κάθε συμμετέχοντας θα πάρει στο τέλος του σεμιναρίου, την τούρτα που έχει φτιάξει καθώς επίσης και γραπτή βεβαίωση παρακολούθησης του συγκεκριμένου σεμιναρίου.

Κόστος σεμιναρίου: 360 ευρώ.
* Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Τα σεμινάρια γίνονται στο πρότυπο κέντρο εκπαιδεύσεων της Mitsios Trading Ltd στην βιομηχανική περιοχή Δαλιού.

Mitsios Trading Ltd

Φόρμα Εγγραφής

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην ακόλουθη φόρμα για εγγραφή, επιλέγοντας σε ποιο σεμινάριο θέλετε να παρακολουθήσετε. Η εγγραφή θεωρείτε έγκυρη μόνο αφού το τέλος συμμετοχής έχει πληρωθεί. Πληρωμή μπορεί να γίνει στον πιο κάτω τραπεζικό λογαριασμό στη Τράπεζα Κύπρου:

CY81002001950000357024193387

* Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Σεμινάριο τούρτας Lion gravity

Ημερομηνία: 5 & 6 Ιουλίου, 2017

Ώρα: 09:00 – 19:00 και τις δυο ημέρες

Κόστος εγγραφής: €360. Συμπεριλαμβάνει και όλα τα υλικά.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22262277

Τοποθεσία: Πρότυπο κέντρο εκπαιδεύσεων της Mitsios Trading Ltd στην βιομηχανική περιοχή Δαλιού.

Διακόσμηση Τούρτας Lion gravity Μάιος 11, 2017