Σχεδιασμός Γάμου στην Κύπρο

Όλα υπό έλεγχο! Έγκαιρη οργάνωση και άψογος συντονισμός συνεργατών. Αυτό εξασφαλίζεις όταν επιλέξεις την ομάδα της El Evento για την οργάνωση του γάμου σου. Δίνουμε μεγάλη έμφαση σε κάθε λεπτομέρεια με τρόπο που να κάνει τη μεγάλη σου ημέρα ξεχωριστή.

Επέλεξε ξέγνοιαστα την ημερομηνία και άφησε τα υπόλοιπα σε μας!

Οι καλύτεροι συνεργάτες στην καλύτερη τιμή!

Με την πολυετή μας πείρα στο χώρο, έχουμε καθιερώσει άριστες σχέσεις με συνεργάτες για την οργάνωση γάμου και έχουμε γνώση σε βάθος του τι προσφέρει η αγορά. Με κάθε διαφάνεια διαπραγματευόμαστε με τους κατάλληλους συνεργάτες για να σου εξασφαλίσουμε την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών στις καλύτερες τιμές!

Και χρεώνεσαι μόνο ό,τι έχεις συμφωνήσει! Κι αν στο κέφι δεν καλοβλέπεις… θα το ελέγξουμε εμείς!

Εσύ ονειρέψου. Εμείς το κάνουμε πραγματικότητα! Με πολλή φαντασία δίνουμε φτερά στα όνειρα που κάνετε για τη μεγάλη ημέρα! Αν έχεις κάποιες ιδέες, θα δουλέψουμε μαζί. Αν όχι, άφησε σε μας το σχεδιασμό του γάμου σου. Δίνουμε έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια και  διαθέτουμε εκλεπτυσμένο γούστο και αμέτρητες ιδέες για ένα πανέμορφο γάμο που θα μείνει αξέχαστος σε όλους!

Πλήρης Σχεδιασμός Γάμου

Παρέχουμε μια πλήρη μας Υπηρεσία Προγραμματισμού και Σχεδιασμού γάμου που περιλαμβάνει βοήθεια με την διαδικασία επιλογής προμηθευτών, τη διαπραγμάτευση των συμβάσεων, και την αντιμετώπιση κάθε λεπτομέρειας που προκύπτει κατά το σχεδιασμό και το συντονισμό του γάμου σας στην μεγάλη σας ημέρα. Από τη συνδρομή μας με την επιλογή των σωστών επαγγελματίων για τον γάμο σας έως την ανάθεση ρόλων σε κουμπάρους, συγγενεις και φιλους, θα εργαστούμε σκληρά για να εξασφαλίσουμε ότι η διαδικασία σχεδιασμού είναι διασκέδαστικη και χωρίς άγχος. Επιπλέον, θα εργαστούμε για να σας βοηθήσουμε να αναπτύξουμαι το γενικό θέμα του γάμου σας δημιουργώντας μια μοναδική και αξέχαστη εκδήλωση. Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει επίσης τα πάντα από πλευράς συντονισμού και σας επιτρέπει να είστε φιλοξενούμενος στο δικό σας γάμο.

Μερικός Σχεδιασμός Γάμου

Αυτό το πακέτο είναι για τη νύφη που μπορεί να έχει ήδη ολοκληρώσει μέρος του σχεδιασμού της και χρειάζεται λιγότερη βοήθεια από ό, τι περιλαμβάνεται στο πλήρες πακέτο, αλλά περισσότερο από απλώς συντονισμό κατά την ημέρα του γάμου. Το πακέτο Μερικού Σχεδιασμού Γάμου μπορεί να περιλαμβάνει, αλλά δεν περιορίζεται στην επιλογή και συντονισμό προμηθευτών, τη διαχείριση επικοινωνίας, το σχεδιασμό και κατεύθυνση. Θα εργαστούμε σκληρά σαν ομάδα για να γίνει η δουλειά σας σωστά και ταυτόχρονα να διασκέδασετε στην διαδρομή.