Σεμινάρια Τεχνικής Διακόσμησης Τούρτας

Ελένη Μουστούλα

Πολύ δίκαια ή Ελένη Μουστούλα φέρει τον τίτλο της “Alchemist of Cakes”! Έχοντας δημιουργήσει μια σειρά από τούρτες που είτε φαίνονται να παραβαίνουν τους νόμους της βαρύτητας είτε μπορούν να παρουσιαστούν σαν έργα τέχνης, θεωρείται σαν “Master” του είδους της. Η φήμη της έχει ξεπεράσει τα γεωγραφικά όρια της Ελλάδας και είναι προσκεκλημένη για επίδειξη τεχνικής στο Cake Ιnternational, που είναι η μεγαλύτερη έκθεση τούρτας παγκοσμίως. Με σεμινάρια τεχνικής σε Ντουμπάι, Μπαχρέιν, Ινδία, Λίβανο και Αγγλία μπορεί πλέον να θεωρείται παγκόσμια μορφή στον χώρο της διακόσμησης τούρτας. Η Ελένη Μουστούλα έχει βραβευθεί διεθνώς για από τις δημιουργίες της και πρόσφατα έχει επιλεχθεί σε ομάδα πρωταθλητών διακοσμητών ζαχαροπλαστικής μαζί με 14 ακόμα μεγάλα ονόματα sugar artist του διεθνούς χώρου.

Σε συνεργασία με την Mitsios Trading Ltd διοργανώνουμε για δεύτερη φορά στην Κύπρο τρία μοναδικά σεμινάρια, δύο για διακοσμητικής τούρτας και ένα σεμινάριο για εσωτερικό τούρτας με σιροπιασμένα παντεσπάνια και κρέμες και διακόσμηση με την μετρ του είδους Ελένη Μουστούλα. Τα δύο σεμινάρια απευθύνονται σε άτομα που είτε είναι επαγγελματίες στο χώρο της ζαχαροπλαστικής (master class τούρτας) ή που ήδη έχουν κάποια επαφή με την διακόσμηση τούρτας, το σεμινάριο για εσωτερικό τούρτας που απευθύνετε και σε αρχάριους. Τα σεμινάρια θα φιλοξενηθούν στο πρότυπο κέντρο εκπαιδεύσεων της Mitsios Trading Ltd στην βιομηχανική περιοχή Δαλιού μεταξύ 4 με 7 Ιουλίου 2017.

Οι συμμετοχές σε κάθε σεμινάριο είναι περιορισμένες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή για την τούρτα Lion gravity cake είναι αποκλειστικά για άτομα προχωρημένου επιπέδου. Όλα τα σεμινάρια θα διεξαχθούν μεταξύ 09:00 και 19:00 στις αντίστοιχες ημερομηνίες στις εγκαταστάσεις της Mitsios Trading στο Δάλι. Μπορείτε να δείτε την ακριβή διεύθυνση και τοποθεσία στον χάρτη στο κάτω μέρος της σελίδας.

Το κόστος του σεμιναρίου καλύπτει όλα τα υλικά ζαχαροπλαστικής για την δημιουργία μιας τούρτας ανά άτομο τα οποία χορηγεί η IRCA Ιταλίας που αντιπροσωπεύεται από την Mitsios Trading Ltd. Καλύπτονται ακόμα και όλα τα υπόλοιπα υλικά όπως μηχανισμοί και φελιζόλ. Καφές, σνακ και ελαφρύ γεύμα θα προσφερθεί σε όλους τους συμμετέχοντες. Με το τέλος κάθε σεμιναρίου θα δοθεί γραπτή βεβαίωση παρακολούθησης του συγκεκριμένου σεμιναρίου.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 22262277 ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας.

Ημερομηνία: 4 Ιουλίου, 2017

Κόστος συμμετοχής: €220

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα μεσαίου και προχωρημένου επιπέδου.

Πληροφορίες & κράτηση

Ημερομηνία: 05 & 06 Ιουλίου, 2017

Κόστος συμμετοχής: €360

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα προχωρημένου επιπέδου.

Πληροφορίες & κράτηση

Ημερομηνία: 7 Ιουλίου, 2017

Κόστος συμμετοχής: €170

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα αρχάριου ή μεσαίου επιπέδου ή προχωρημένου επιπέδου.

Πληροφορίες & κράτηση

Φόρμα Εγγραφής

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην ακόλουθη φόρμα για εγγραφή επιλέγοντας σε ποιο σεμινάριο θέλετε να παρακολουθήσετε. Η εγγραφή θεωρείτε έγκυρη μόνο αφού το τέλος συμμετοχής έχει πληρωθεί. Πληρωμή μπορεί να γίνει στον πιο κάτω τραπεζικό λογαριασμό στη Τράπεζα Κύπρου:

CY81002001950000357024193387

* Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Mitsios Trading Ltd

Η Mitsios Trading Ltd κατέχει ηγετική παρουσία  στην αγορά HO.RE.CA. της Κύπρου, εξυπηρετώντας καθημερινά όλες τις μεγάλες αλυσίδες αρτοποιείων, ζαχαροπλαστείων, εστιατορίων, ξενοδοχείων και καφετεριών Παγκύπρια. Είναι επίσης εγκεκριμένος προμηθευτής TGI Fridays και Hard Rock Cafe.

Από το 2014 έχει μεταφερθεί σε  σύγχρονο κέντρο διανομής και πέραν αυτού έχει δημιουργήσει πρότυπο κέντρο εκπαιδεύσεων για καφέ, μαγειρική και ζαχαροπλαστική, παρέχοντας σεμινάρια για επαγγελματίες του κλάδου. Μεταξύ άλλων εκπαιδευτών είναι και οι Γιώργος Στυλιανουδάκης, Φώτης Λέφας (Coffee Lovers Editors and Trainers),  Mark Guillain-Williams (ALAIN DUCASSE EDUCATION) και άλλοι.

Mitsios Trading Ltd. Τεύκρου Ανθία 70, Δάλι, 2540 Λευκωσία

Σεμινάρια 10 Μαΐου, 2017